ردیف |
مشخصات |
ماهی درجه یک |
ماهی درجه دو |
1 |
وضع ظاهری
(قسمت خارجی) |
ماهی بدون آسیب دیدگی جسمی است.
شکل جسم کامل و با صلابت است.
پولک ها سالم و مرتب است.
مردمک چشم تمیز و شفاف است.
پوست براق و طبیعی است.
آبشش ها به رنگ قرمز گلی و شفاف است.
ماهی، نشانی از لاغری ناشی از تخم ریزی ندارد. |
ماهی بدون آسیب دیدگی پوست است.
چشم ها کمی افتاده و قرنیه حالت مرده دارد.
رنگ پوست تقریبا مات است.
آبشش ها به رنگ قرمز روشن است.
روی پوست و برانش ها، مخاط بصورت کدر وجود دارد. |
2 |
وضع ظاهری
(قسمت داخلی) |
پیرامون اندام های داخلی کاملا حفظ شده است.
دیواره حفره داخلی جسم ماهی بدون تغییر ناشی از اتولیز باشد. |
پیرامون اندام های داخلی روشن است.
روی دیواره حفره شکمی ماهی، خالهای زرد به مقدار کم وجود دارد.
ماهیچه های سطحی کمی نرم و شل است. |
3 |
وضع بافت |
دارای گوشت سفت و ارتجاعی بوده بصورتی که براثر فشار انگشت برروی ماهی، سریعا به حالت اول بر می گردد.
گوشت محکم به استخوان چسبیده است. |
تا حدودی حالت ارتجاعی ضعیف بوده ولی پایدار است و قوام گوشت حفظ شده است.
پس از فشار انگشت برروی ماهی به تدریج به حالت اول بر می گردد. |
4 |
بو |
بوی پوست و برانش ها، اندامهای داخلی و گوشت، ویژه ماهی تازه است. |
بوی پوست و برانش ها، اندامهای داخلی، عمدتا نمایانگر ماهی تازه است. |